Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

Malene Breytenbach

@ Sunday Times Books LIVE

Drie boeke met drie ‘bloed’-titels. Kom luister na die gesprek by Woordfees 2012!

BloedgrondVan 2 tot 11 Maart 2012 is dit weer tyd vir die jaarlikse Woordfees op Stellenbosh en ek gaan by vanjaar se fees saam met Douwleen Bredenhann en Ilse Salzwedel aan ‘n gesprek, getiteld Bloed-wát?, deelneem.

Karin Brynard, die skrywer van Plaasmoord, gaan die gesprek lei en met ons gesels oor ons jongste boeke, wat toevallig al drie ‘n titel het wat met “bloed-” begin. My roman, wat verlede jaar verskyn het, is getiteld Bloedgrond, Douwleen se roman heet Bloedwater en Ilse het ‘n boek met die titel Bloedsusters geskryf.

Kom sluit by ons aan! Kaartjies kos slegs R40 en kan by Computicket gekoop word.

Hier is die besonderhede:

Bloed-wát?
Met Malene Breytenbach, Douwleen Bredenhann, Ilse Salzwedel en gespreksleier Karin Brynard
Bekroonde misdaadskrywer Karin Brynard gesels met Malene Breytenbach (Bloedgrond), Douwleen Bredenhann (Bloedwater) en Ilse Salzwedel (Bloedsusters) oor die rare toeval dat hulle in 2011 elk ʼn eenwoordtitel wat met bloed begin, op die rakke het. Totaal uiteenlopende en oorvleuelende bloedbande word ontgin. En Karin kán bloed laat spat!
5 Maart 14:00 | Boektent | 50min | R40

Boekbesonderhede

Foto te danke aan Woordfees

 

Please register or log in to comment